Aldrig i Djurs Sommerlands 30-årige historie har man haft besøg af så mange glade gæster som i år. Den hidtidige besøgsrekord på 575.000 gæster blev allerede slået i august, så på trods af svingende dansk sommervejr går Djurs Sommerland den fjerde besøgsrekord på fire år i møde. Ifølge Djurs Sommerlands adm. direktør Henrik B. Nielsen er årets store nye forlystelse, Skatteøen, en væsentlig årsag til den store fremgang i besøgstallet:
”Skatteøen har helt sikkert trukket mange til parken, som var nysgerrige efter at prøve Danmarks første water coaster – og gæsterne har været utroligt begejstrede for rutschebanen, så den er allerede blevet en af parkens helt store publikumsfavoritter.”
Hos Djurs Sommerland hviler man dog langt fra på laurbærrene. I stedet er man nu ved at gøre klar til årets store sæsonfinale i efterårsferien, hvor der for andet år i træk bydes indenfor til ”Magisk Halloween” – og ifølge Henrik B. Nielsen har man store ambitioner for parkens store efterårssatsning:
”Vi har aldrig fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster som til sidste års Magisk Halloween. Så når vi i år pynter parken endnu flottere op og byder på endnu flere aktiviteter, så tør jeg godt love, at de familier, som besøger sommerlandet i oktober, får sig en helt fantastisk halloweenoplevelse.”
Ikke færre end 10.000 græskar, 2.000 majsplanter, 300 kæmpeedderkopper og meget mere bliver brugt til at udsmykke parken, der har et samlet areal svarende til 65 fodboldbaner. Og hvis Henrik B. Nielsens forventninger holder stik, så vil halloweenudsmykningen bliver set af så mange gæster, at Djurs Sommerland i år runder 650.000 gæster og dermed bliver Danmarks femtestørste turistattraktion.