En yngre kvinde kørte i aftes kørte mandag aften ved 17.00-tiden af vejen, endte i en grøft og ramte derefter nogle træer, da hun kørte i nordlig retning på Hammelvej efter Laurbjerg.
Det er stadig uvist hvorfor hun kørte af vejen, i det som Favrskov Brandvæsen kalder en soloulykke.
“Hun virkede uskadt og hun kunne selv stige ind i den tilkaldte ambulance,” fortalte indsatsleder Mogens Kjeldsen til FavrskovPosten umiddelbart efter ulykken og efter at Favrskov Brandvæsen havde valgt at trække den havarerede Renault Twingo tværs over vejen, for at efterlade den på en tom gårdsplads.
Ulykken og den efterfølgende redningsindats skabte over en kilometer lang kø i begge retninger, som kunne opløses efter godt tre kvarter.
“Det er fantastisk at bilens sikkerhedsudstyr virkede så godt og at den, på trods af den lille bil-type, stadig virkede sikker,” mente indsatslederen, efter at han sammen med FavrskovPosten besigtigede bilen, hvis sikkerhedsgardiner og airbags var blevet udløst. Forruden var krakeleret, men ikke sprængt i tusinde stykker og det forreste højre forhjul, samt karosseriet omkring det var trykket helt ind. Men inde i føreresædet virkede det ikke til, at sammenstødet med først grøften og senere et par mindre træer havde givet føreren andet end måske små knubs.
“Heldigvis kom ingen til skade,” lød det lettet fra indsatsleder Mogens Kjeldsen, der netop havde forladt en afbrændt lastbil, fyldt med sand og grus på Borrevej i den vestlige ende af Favrskov. Her kom heller ingen personer til skade, men førerhuset udbrændte totalt.