To sejre kan sende DB i DS – og HSF kan hjælpe til og desuden spille egen beskeden chance
Dronningborg Boldklub i Danmarksserien i fodbold i efteråret 2015? Slet ikke urealistisk at tro efter de seneste runders resultater i Jyllandsserie 1, hvor DB efter en pointmæssig svag periode med blot et point i tre kampe nu har fået syv point i de sidste tre runder.
Inden de sidste to runder topper Vegaard med 24 point mod Aalborg Frejas 22, 21 til både Skive og DB og 18 til Hornbæk SF, der kan få en afgørende hovedrolle i slutfasen.
For HSF mangler både Skive og Aalborg Freja, og HSF-sejre kan gavne DB og måske – hvis øvrige resultater falder HSF’s vej – sikre HSF en tredjeplads og dermed en oprykningskamp om en billet til DS.
For DB bliver det alvor allerede onsdag aften, når Aalborg Freja kommer på besøg.
”Det flasker sig for os lige for tiden, og det ser da spændende ud. Men vi skal have seks point, hvis vi skal være nr. to eller tre. Jeg tror, Vejgaard kører den hjem som vinder af kredsen, så vi går efter sejr mod Aalborg Freja og ser så, hvad det rækker til,” siger DB-træner Tonni Andersen, der har noget at revanchere mod Aalborg Freja, der vandt det første indbyrdes opgør så sikkert som 5-1.
DB startede sæsonen med brask og bram og 13 point i de første fem runder. Efter en svaghedsperiode går det nu den rigtige vej igen – efter sejre over Hirtshals og Birkelse og uafgjort mod Hornbæk SF, som DB’erne besejrede 2-0 i første turneringshalvdel i Hornbæk.