En gang om måneden mødes den forhenværende direktør, læreren, politibetjenten og kranføreren i Kristrup sognegård over deres madpakke og en øl. Det er en broget flok – men én ting har de til fælles: De er alle mænd og kvinderne har de ladet blive hjemme – for her skal der være plads til at mændene kan snakke om det, der optager dem
 
Kommer man i sognegården, mødes man af en summen af hyggesnak – og kigger man ind lige omkring kl. 11.00, vil man se en gruppe mænd, som sidder klar med madpakken, kniv og gaffel og venter på at der skal blive sagt ”vær så god”.
Madpakken efterfølges af et foredrag – og emnerne breder sig vidt; I kommende sæson kan man se frem til at blive klogere på laksen i Gudenåen, Støvring kloster og hvad der sker på Værket.
Frokostklubben blev startet for fem år siden som et tilbud til de mange mænd, der efter pensionering savner det sociale samvær, der følger med at spise sin madpakke sammen. I dag mødes ca. 20 mænd til den månedlige frokost, men klubben er i kontakt med ca. dobbelt så mange mænd. Her er ingen forpligtelser: Man kommer, når man kan og har lyst. Tilmelding er ikke nødvendig.
Sæsonen sluttes med en ”Kør selv frokost” hvor også kvinder får lov at komme med. I år gik turen til Mariager Fjord golfcenter, hvor 42 mænd og hustruer spiste en god frokost og nød den fantastiske udsigt over Mariager fjord.
Frokostklubben gør klar til en ny sæson og mødes én gang om måneden, mandag kl. 11.00-13.00. Mandag 14. september sidder mændene igen klar med deres madpakker. Denne dag kommer Bjarne Virring forbi og holder et foredrag med titlen ”Før og under Putin”.
Alle mænd – også udensogns – er velkomne til at være med.