DB kåret som ”Årets Fodboldklub” i region 3 i Jylland
 
Dronningborg Boldklub – i daglig tale blot DB – blev ved Jysk Boldspil Unions region 3-årsmøde i Brædstrup kåret som ”Årets fodboldklub” i regionen. Som repræsentanter for DB modtog formand René Bauer, næstformand Ulla Skipper og kampfordeler Michael Frederiksen prisen af regionsformand Lars Olesen. Med titlen og hæderen modtog DB et stort banner til klubhuset samt en statuette. Måske venter mere hæder forude, for titlen fører automatisk til, at klubben er med i opløbet om titlen som Årets Fodboldklub i Danmark. De andre kandidater til den pris er de tre andre regionale vindere i Jylland og de fem vindere fra de øvrige lokalunioner. Årets Fodboldklub i Danmark kåres ved Dansk Fodbold Award 2016.  I begrundelsen for valget af DB kom regionsformand Lars Olesen bl.a. ind på klubbens store forældre-engagement, mange aktiviteter samt indsatsen for fællesskab og det sociale liv i klubben.
Stabile personer
 
DB blev karakteriseret som en velorganiseret klub med engagerede ledere. I indstillingen til prisen hed det blandt andet: ”DB Fodbolds bestyrelse og trænerstab er kendetegnet ved stabile personer med stor erfaring og kontinuerlig lyst til de frivillige opgaver. Klubben med godt 500 aktive medlemmer er præget af stor forældreopbakning. Hele 95 procent af trænerne for stort set alle årgange fra U6 til Jyllandsserien er forældre”. Det sociale liv og sammenhold er centralt i den måde, DB fungerer. I indstillingen lyder det, at fællesskabet er omdrejningspunktet i klubben. Der lægges eksempelvis en stor indsats i modtagelsen af nye medlemmer, og holdningen er, at alle spillere skal have positive oplevelser og føle sig godt tilpas i klubben. Samtidig står DB for udvikling af spillere og trænere på det sportslige plan og formår at være en breddeklub, der også udfordrer spillere på et højt niveau.
Stolte og glade
Hæderen har vakt glæde både i DB og i Randers Kommune. ”Vi er stolte og glade for prisen og glæder os til at komme hjem og fortælle det,” lød det fra formand René Bauer ved overrækkelsen. Jesper Jakobsen, ny breddeidrætskonsulent i Randers Kommune, er også glad. ”Som ny breddeidrætskonsulent er det glædeligt at opleve, at en af kommunens fodboldklubber bliver kåret som ”Årets klub i Region 3,” siger Jesper Jakobsen. ”Hæderen til DB vidner om, at klubben gennem et godt fodboldmiljø formår at tiltrække og fastholde mange spillere til klubben,” mener Jesper Jakobsen, der især har hæftet sig ved to ting ved hæderen. ”Først og fremmest det overskud og engagement, som en stor flok trænere, ledere, frivillige og forældre bidrager med i klubben. Et engagement og bidrag, som har en uvurderlig værdi for breddeidrætten. Og det ikke mindst i en tid, hvor alle har en travl hverdag,” siger Jesper Jakobsen, der også har bemærket klubbens fokus. ”Det andet, jeg hæfter mig ved, er klubbens sociale fokus. Det sociale er en af kerneværdierne i idrætsforeninger, og det glæder mig, at klubben har særlig fokus på det område. I et større perspektiv er den sociale udvikling, som idrætten kan bidrage med, nemlig medvirkende til udviklingen af det hele menneske og er for mig at se en af de værdier, breddeidrætten i større grad skal have fokus på,” siger Jesper Jakobsen.