Magasinet er et gratis magasin, der udsendes i forbindelse med det regionale kunstprojekt De Syv Dødssynder. Magasinet stiller skarpt på centrale begreber i den europæiske kulturarv og gør derigennem publikum klogere på den europæiske historie. Magasinet vil indeholde beskrivelser af hver udstilling, kunsterinterviews og forskellige fagpersoners tilgang til synd fra fortid til nutid. Magasinet gentænker det traditionelle museums magasin ved at være skabt i tæt samarbejde mellem syv museer.  
 
39 projekter
I forbindelse med efterårets Open Call støtter Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 39 nye kulturelle projekter, der gentænker. Publikum kan blandt andet glæde sig til at genopdage regionens glemte lyde, opleve dansk-taiwanesisk dans på bestilling, gentænkt hverdagsaktivisme og være en del af Reformationen, som den virkelig var. Der er uddelt 13.999.080 kr. i støtte til projekterne, som indgår i det officielle program for kulturhovedstaden.
39 danske og internationale projekter har netop fået besked om, at de indgår i det officielle program for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. De støttede projekter indgår i et kulturhovedstadsår, som byder på et overflødighedshorn af inviterende, levende og eksperimenterende kulturelle oplevelser, der udfordrer vanetænkning, udvider vores kulturelle grænser og bruger kunst og kultur til at gentænke. Programdirektør for Aarhus 2017 Juliana Engberg fortæller om de udvalgte projekter:
”Vores Open Call henvendte sig til kulturprojekter med en stærk international dimension, og projekter som skiller sig ud med originale ideer og med samarbejder på tværs af kunstarter. Vi har valgt projekter af høj kunstnerisk værdi, som rækker ud i verden og bringer den til Aarhus, og samtidig udviser stor vilje til at træde nye veje. Vi har også lagt stor vægt på, at projekterne har potentiale til at engagere et større publikum,” siger Juliana Engberg og uddyber:
”Mange af projekterne demonstrerer Danmarks særlige styrker på den måde, de behandler emner som eksempelvis sociale forbedringer, design og levevis, hvilket ligger i tråd med Aarhus 2017s kerneværdier Bæredygtighed, Mangfoldighed og Demokrati,” siger Juliana Engberg.
De 39 projekter fordeler sig over områderne musik, teater, dans, litteratur, performance, design, billedkunst, arkitektur, sport og film.
I alt modtog sekretariatet for Aarhus 2017 228 ansøgninger.