Udnævnelsen af Tradium til Team Danmark Uddannelsespartner er en cadeau til skolens mangeårige indsats inden for området uddannelse og elitesport
 
“Udnævnelsen af Tradium til Team Danmark Uddannelsespartner er en cadeau til skolens mangeårige indsats på området uddannelse og elitesport. Udnævnelsen harmonerer desuden fint med, at Randers Kommune er Team Danmark Kommune”, siger collegeleder Christian Møller, Randers Elitesportscollege.
Randes Elitesportscollege er Tradiums særlige brand, der kombinerer uddannelse med sport i samarbejde med Randers Realskole.
 
Tæt samarbejde
Siden 2001 har skolen haft et tæt samarbejde med Team Danmark omkring uddannelse og elitsport.
“Først etablerede vi håndboldcollege, så fodboldcollege og til sidst blev det hele samlet til Randers Elitesportscollege i 2006. Året efter blev Randers Kommune Team Danmark-kommune, og her er Randers Elitesportscollege en vigtig del af fundamentet”, siger Christian Møller.
I praksis betyder udnævnelsen, at Tradiums navn vil fremgå på Team Danmarks hjemmeside. Derudover får skolen mulighed for at anvende Team Danmarks logo i markedsføring af skolens tilbud til elitesportselever, og skolen vil blive inviteret til inspirationsarrangementer med de øvrige uddannelsespartnere rundt om i landet.
De fleste, der tager en ungdomsuddannelse på Randers Elitesportscollege, går på Tradium HHX, men for unge med et højt sportsligt niveau er det også muligt at tage en HTX eller en erhvervsuddannelse (fx EUX) samtidig med, at den unge udvikler sig inden for sin sport, fx håndbold, fodbold, badminton, golf, basketball og atletik mv.
“Man bliver trænet både teknisk og fysisk. Træningen sker i samarbejde med eliteklubberne i Randers, der er vores faste samarbejdspartnere. Vi har mange tilbud, oplevelser og spændende studieture knyttet til de forskellige sportsgrene”, siger collegeleder Christian Møller.