I lørdags kunne Hungstrup KFUM-spejderne i Tvede fejre 50 års jubilæum. Det bliver markeret ved en stor fest i Ommersysselhallen 29. januar – og både nye og gamle medlemmer er inviteret
 
Spejderne har sat alle sejl til, og derfor er der inviteret tidligere og nuværende spejdere i KFUM og KFUK, deres forældre, søskende og venner af gruppen.
Der er fastlagt et stort, veltilrettelagt og alsidigt program, fortæller arrangørerne. Aftenen vil bl.a. byde på underholdning fra spejdernes side, en let bespisning, nostalgi, sang, og masser af grin.
Der vil også blive budt på en stor overraskelse, men hvad den indeholder, er indtil videre en velbevaret hemmelighed.
»Forhåbentlig byder aftenen også på masser af gensynsglæde« siger arrangørerne.
»Vi vil gerne opfordre til at komme og hjælpe med at gøre dagen festlig for alle, og for at møde nogle af dine gamle spejderkammerater« opfordrer spejderne.
Hungstrup KFUM-spejderne har gjort et stort arbejde for at få kontakt til så mange tidligere spejdere som muligt. Bl.a. er der udsendt adresserede indbydelser til gamle spejdere enten direkte eller via forældrene i lokalområdet.
Der er desuden oprettet en »Hungstrup gruppes 50 års jubilæum« gruppe på Facebook for at nå ud til så mange som muligt.
»Det har dog ikke været muligt på forhånd at opspore alle, så derfor undskylder vi på forhånd over for alle der måske føler sig forbigået« lyder det fra arrangørerne.
»Såfremt man kender nogle af de gamle spejdere, som måske ikke er orienteret om arrangementet, er man meget velkommen til at tage kontakt til dem, og sørge for, at de får en indbydelse.« 
Tilmelding kan ske på Facebook.