Vorup FB i U-16 Eliterækken
 
For første gang i mange år kan Vorup FB’s ungdomsafdeling i fodbold i forårssæson 2016 mønstre et hold i Eliterækken. Her skal U-16-drengene fra Ulvehøj møde så stærke modstandere som AaB, Randers Freja, Viborg, Herning, Hobro m.fl.
Holdet består af en trup på ca. 16 spillere fra Randers og opland, hvoraf hovedparten har spillet sammen i de sidste fire år og er derfor en sammentømret flok både på og udenfor banen. Oprykningen blev sikret som en overbevisende puljevinder i efteråret med otte sejre i 10 kampe. Holdet lavede 43 mål, hvilket er et bevis på, at der spilles en gang positiv og målsøgende fodbold.
Den smalle trup på 16 spillere vil uden tvivl blive rækkens mindste, så der er plads til flere, idet der skal spilles alene 14 turneringskampe i foråret. Det må også forventes, at konkurrencen skal skærpes en smule og, at der givet kan komme skader m.m.
De første træningskampe mod bl.a. AGF er allerede programsat.
Holdet træner to-tre gange ugentligt – mandag, onsdag og lørdag på Ulvehøj – sammen med klubbens U17-drenge.
Elite hos andre end Freja
 
Træneren er den tidligere Vorup-dreng, Michael Hansen, der i karrierens højdepunkt var fuldtids-prof.-og spillede ligafodbold i Silkeborg.
”Det er meget positivt for fodbolden i og omkring Randers, at der også kan tilbydes elitefodbold hos andre end Randers Freja,” siger Michael Hansen.
Ikke alle kan klare sig helt oppe i elitens top, men her er Vorup FB-holdet så et godt alternativ.
”Det er særdeles givtigt for både klubberne og de drenge, som har lysten og interessen for en seriøs tilgang til deres fodbold, men som i første omgang ikke er slået helt til på allerhøjeste niveau, at det er et hold som det ude hos os. Det vil animere flere drenge, forældre og ledere til at bevare interessen for fodboldmiljøet i og omkring Randers,” siger Michael Hansen.
Alt sammen – iflg. Hansen – til gavn for både eliten og bredden i og omkring byen.
”På sigt kan det heller ikke udelukkes, at der vil være drenge, som slår igennem på højeste niveau på et senere tidspunkt.”
Vorup FB kan tilbyde et rigtig godt træningsmiljø med en flok engagerede drenge og trænere. Træning og kampe foregår på klubbens kunststofbane, der for nylig blev  kåret til Jyllands bedste. Holdet deltog i 2015 i fodboldstævner i både Flensborg og Barcelona. Begge steder med flotte andenpladser som resultat.