Man kan bruge en lørdag i skolekøkkenet på Nørrevangsskolen med bryggeren Jørgen Sonne Kristensen som underviser på lørdag 6. februar
 
Håndbrygget øl er en hyggelig luksus, som mange danskere har fået smag for, og nogle går rundt og tænker: ”det kunne da være sjovt at byde naboen, konen eller kæresten på et glas skummende hjemmebryg”. Den slags drømme kan blive til virkelighed på lørdag, hvor FOF Randers tilbyder et endags kursus med Jørgen Sonne Kristensen som underviser i ølbrygningens finesser.
Jørgen Sonne Kristensen er tidligere brygger på Ørbæk Bryggeri og Fur Bryghus og bor på Mols, hvor hans firma Mobilbryg tilbyder kurser, ølsmagning og brygdemonstrationer.
Mols-bryggeren vil undervise i både teori og praksis i skolekøkkenet, imens kursisterne brygger to og to på 20 liters mikro-bryganlæg. En dag hvor enhver, der har lyst, kan blive klogere på malt, humle og gær, urtkogning, skumhatte og meget mere. Øl fra brygmesterens egen produktion hører naturligvis også til på dagen, øl som drikkes til inspiration og med nydelse.
Til slut tager kursisterne hver sit nybryggede øl med hjem og gærer det færdigt. Her er ifølge tidligere kursister den største udfordring – øllet skal lige lagre. Til gengæld er resultatet værd at vente på.