Torsdag 11. februar kl 7.00 bliver den røde løber rullet ud, når Frederiksberg Kødforsyning åbner i nye store lokaler på Bøsbrovej 3B – kun få meter fra deres nuværende butik på Bøsbrovej 7
 
”Grunden til vores flytning er, at butikken på Bøsbrovej 7 simpelthen er blevet for lille. De fysiske rammer er blevet for små til, at vi kan lave de ting, som vi gerne vil,” fortæller Christian Sørensen, som har haft slagterforretningen i 24 år.
Butikken bliver over dobbelt så stor, da den nye butik er på 340 kvadratmeter mod de 124 kvadratmeter i den gamle butik, så der bliver nu mulighed for at have et endnu større udvalg af kød i butikken, og på sigt vil Christian Sørensen eventuelt også sælge fisk og ost.
Men det er ikke kun lokalerne der er blevet større – butiksinventaret og køkkenudstyret, som for eksempel komfur og frituregryder, er også fulgt med, så personalet nu kan stege endnu flere hjemmelavede frikadeller og andet godt til kunderne.
 
Total ombygning
De nye lokaler på Bøsbrovej 3B har tidligere huset Vorup El, så der skulle en større ombygning til for at omdanne lokalerne til en slagterforretning.
”Vi har simpelthen bygget det hele om,” forklarer Christian Sørensen og fortsætter:
”Der er kommet nyt gulv, nye vægge og helt nyt inventar over det hele – det eneste, der er tilbage fra den tidligere butik, er loftet.”
Det bliver det samme personale, man kan møde i den nye butik, og kunderne kan forvente den samme gode service og kvalitet, som Frederiksberg Kødforsyning altid har været kendt for.
For at fejre åbningen af den nye butik sender Bo Ørris fra Radio Alfa direkte morgenradio fra butikken torsdag 11. februar, og der vil hele dagen være gode tilbud til kunderne.