På fredag 15. april præsenterer Dansk Pro Wrestling endnu en gang et wrestling show, denne gang fra hjemmebanen på Remisen, hvor blandt andre TNA stjernen Eric Young møder Chaos i en spændetrøje kamp
 
Showet er blevet døbt InZane Azylum grundet hovedkampens karakter samt som en hyldest til den danske wrestler ”Inzaneniack” Mikkel Frederiksmose der for nylig er afgået ved døden. Inzaneniack wrestlede i starten af 00’erne for Asbjørn Riis og var med på de første shows i Dansk Wrestling. Han var kendt for sin brutale hardcore stil i ringen men mest af alt for sit venlige væsen udenfor ringen. Han blev kun 38 år.
Showets ene hovedkamp står mellem “Danmarks Hårdeste Wrestler” Chaos og den tidligere TNA World Champion og King of the Mountain, “The Bearded Terror” Eric Young fra USA. Og som om det ikke er nok i sig selv, så er kampen den første Straight Jacket Match på dansk grund, hvor vinderen er den, som først putter sin modstander i en spændetrøje. TNA er det næststørste wrestling forbund i USA og kendt for at opfostre mange nye talenter.
 
Masser af navne
I showets anden hovedkamp skal den nykronede Danmarksmester ”Pretty Boy” FVN forvare sin titel for første gang mod engelske Zack Gibson.
Ved DPW’s sidste show i Brabrand forsvarede Michael Schenkenberg & Harley Rage DPW Tag Team titlerne mod de mystiske hold bestående af Nitro Green & Ravn. De regerende mestre vandt kampen på kontroversiel vis, og allerede sekunder efter nederlaget udstedte Nitro Green & Ravn en udfordring om en revanche, og den udfordring er blevet taget op. Så på Remisen i Randers bliver det igen SchenkenRage vs. Very Mysterious om DPW Tag Team titlerne.
Derudover byder showet også på Big D vs. Anderson, The Geek vs. Lou King Sharp og en kamp mellem den danske dommer Dennis og den svenske dommer Gustav.
DPW Lightheavyweight titlen vil også være på spil, når Leelo endnu en gang træder i ringen mod en endnu ukendt modstander.
Kristian Kähler, Johnny Casanova, Espen Olsen samt flere danske og internationale stjerner dukker også op på showet.
InZane Azylum starter klokken 20.00 og forventes at vare to timer.