Midt i marts kørte de fleste old timer-biler ud af garagen efter en selvvalgt ”vintersøvn”. Lørdag 16. april blænder Randers Auto Sport (RAS) op for LMO Erhvervsrevision-løbet
 
“Dette arrangement henvender sig til de old timer-ejere, som gerne vil køre ture rundt i afkroge af Danmark, som man normalt ikke får besøgt,” siger vice-løbsleder Jørgen Skjøt.
Hovedidéen i old timer-rally er kortlæsning, hvor deltagerne prøver kræfter med en orienterings-rute, som afvikles på offentlig vej ud fra udleverede udsnit af et landkort. Det gælder derfor først og fremmest om at finde den rette vej sammenkædet med at overholde en gennemsnitsfart.
“Ruten starter ud fra Læsten Forsamlingshus,” supplerer vice-løbsleder Jørgen Skjøt.
“De morgenfriske kan derfor nyde old timerne, som er bredt repræsenteret af biler fra tresserne, halvfjerdserne og firserne”.
LMO Erhvervsrevision-løbet er 2016-premieren på den landsdækkende løbsserie: FDM DASU Classic (FDC).
“Sammen med min bror Poul deltager jeg selv i en Toyota Starlet fra 1982,” fortæller Egon Brøndum og fortsætter:
“Dette har budt på mange spændende dyster, og i al beskedenhed har vi også hjemkørt både bronze- og sølvmedaljer i FDC-serien men har endnu til gode at score mesterskabstitlen.”
Brøndum-brødrene kan i sagens natur ikke deltage i FDC-premieren. Derimod er far/søn fra Allingåbro: Henrik og Martin Møller-Nielsen spået fornuftige vinder-chancer for generalsejren.
“Henrik og Martin har netop deltaget i det krævende Int. Rallye Monte-Carlo Historique,” fortæller Jørgen Skjøt.
Læsten Forsamlingshus er centrum for en ottetalsrute, hvor deltagerne først kører mod syd og herefter vender til en middagspause i Læsten.
“På eftermiddagens ruteafsnit besøger vi Verdenskortet i Klejtrup to gange,” forklarer Egon Brøndum.
“Vi forventer omkring 45 startende mandskaber, og under deltagernes kaffepause kan publikum studere de fine biler”.
I øjeblikket er den ældste tilmeldte automobil far/søn fra Vorbasse: Hans og Simon T. Ravn i Hillman Imp (1964).