Jeppe Tverskov forlader Randers FC til fordel for OB
 
Alle havde meget gerne set ham fortsætte i Randers FC, der fuldt forståeligt også meget gerne ville beholde ham og gjorde alt for at få hans underskrift på en ny kontrakt, men…
Centerforsvareren Jeppe Tverskov valgte anderledes og forlader Randers FC efter sidste kamp i denne sæson.
I stedet skifter han til Fyn og OB, der har tegnet en tre-årig kontrakt med Jeppe, der kom til Randers fra Lyngby og i denne sæson har spillet aldeles fremragende og med rette spås en stor og lovende karriere.
I Renders FC siger træner Colin Todd det rent ud:
”Det er et stort tab for os at miste en spiller, der har gjort så store fremskridt, som tilfældet har været med Jeppe,” lyder det fra Todd, der i samme åndedrag erkender, at det er sådanne ting, der kan ske i fodboldens verden.
Jeppe Tverskov, der med scoring og 7-1-sejr fik debut for Randers FC i en pokalkamp mod Kolding B i september 2014, har været glad for tiden i Randers FC. ”Randers FC har været et godt sted for mig og min fodboldmæssige udvikling. Jeg har nogle herlige holdkammerater,” siger Tverskov, der inden AaB-kampen i mandags var noteret for 38 kampe og fem mål for Randers FC.
 
Babayan bliver
 
Mens Tverskov rejser, har 20-årige Edgar Babayan, der allerede for to år siden kom på fuldtidskontrakt, forlænget sin aftale med Randers FC for yderligere to år.
Sportschef Ole Nielsen har noteret sig, at Edgar har gjort store fremskridt i foråret. ”Han har gjort det godt i den daglige træning, men nok især på Reserveliga-holdet,” siger Ole Nielsen. Edgar Babayan, der har armenske rødder og er født i Berlin, startede som syv-årig i en af Randers FCs seks moderklubber, Randers Freja.
 
Venter på tilgang
 
Randers FC-fans beklager Tverskovs afgang.
Og venter nu i spænding på, hvad der kommer den anden vej i form af tilgang til truppen, for i forhold til, den trup, der startede op i januar, mangler man efter ferien både Tverskov, Kasper Junker (til AGF), Jonas Borring (kontrakt ophævet) og Christian Keller.