Hornbæk SF jysk mestER for andet år i træk

Man kan roligt fastslå, at træner Kent Smed sagde farvel med manér, da han for sidste gang stod i spidsen for Hornbæk SF’s U18-piger, der havde kvalificeret sig til slutspillet om det jyske mesterskab i 2. division.
For andet år i træk førte Kent nemlig HSF helt til tops efter en fornem indsats i de afsluttende kampe i Frederikshavn, hvor det først blev til en sikker sejr 21-13 over Frederikshavn, mens det i finalen mod Vejle HK blev til sejr 18-16 efter sikker føring på 10-4 ved pausen
Kent og pigerne var godt forberedt.
”Vi havde lavet lidt spionarbejde omkring Frederikshavn, så i den sidste uge op til kampen trænede vi med fuld fokus på, hvad de nok ville komme med. Vi vidste, de sikkert ville dække 3-3 og var også klar over, de havde et par gode skytter,” fortæller Kent Smed, der kunne se pigerne være toptændte fra første fløjt.
Et utroligt flot kæmpende forsvar fik sat mange tacklinger ind, og det gav nogle nemme redninger, der satte gang i HSF’s farlige kontraspil. Ved pausen førte HSF 13-5, og da var kampen allerede afgjort.
Finalemodstanderen Vejle HK spiller iflg. Kent Smed en lidt ”rodet” gang håndbold.
”Vi fik en meget fin start, hvor især Anne-Sophie Mahler stod helt fantastisk i målet med rigtig mange flotte redninger, og så kunne vi gå til pause foran 10-4. I anden halvleg skulle kampen ”bare” trilles hjem,” siger Smed, der fik skiftet godt ud, så alle spillere kom i aktion i finalen.
HSF vandt beskedent med to mål, men sejren var aldrig i fare, og Vejle fik først pyntet på resultatet med et par lette mål til slut, da det hele var afgjort.
”Alt i alt en helt igennem fantastisk dag, hvor alle spillere bød ind med et eller andet. Vore fløje var piv-skarpe i kontra, bagspillerne spillede utroligt flot angrebsspil, vore to stregspillere hjalp godt til i begge ender, og mellem stængerne stod Anne-Sophie Mahler i begge kampe med en redningsprocent på fremragende 54,” siger Kent Smed.
”Stort til lykke til pigerne. De har fightet og kæmpet, og der har været blod, sved og tårer undervejs,” konstaterer Smed, der også glædede sig over den store forældreopbakning.
”Til alle de forældre, der valgte at tage den lange vej til Frederikshavn og bruge en hel søndag i hallen kun at sige tak for opbakningen…,.”