Olivias Venner er i deres femte sæson igen klar med en ny forestilling på Randers EgnsTeater. Denne gang handler det om drømme, der jo som bekendt kan antage mange former
 
En drøm kan være et ønske, et håb, et mareridt, kedelig, saftig, ambitiøs, bristet og et ideal. Cafémutter på Drømmenes Café har mistet sine drømme, så nu giver hun en drink i bytte for en drøm. Det er der kommet en humoristisk og eftertænksom forestilling ud af, der i collageform fortæller historier og drømme fra både ungdom, alderdom og fremtid. Drømme har ingen alder.
Det er i år for første gang skuespiller og dramatiker Lilje Windbirk, der har instrueret Olivias Venner. Lilje har på baggrund af Olivias Venners personlige drømme fra et helt liv – tilsat lidt fiktion og flere gode danske sange af bl.a. TV2 og Ray Dee Ohh – samlet manuskriptet. Kapelmester er igen i år Sven Foged, og han har også fået skrevet en sang fra den lokale kunstner Fritz Hundborg med i forestillingen.
Lilje Windbirk fortæller om arbejdet med Olivias Venner:
”De er de mest skønne, fantastiske, åbne og engagerede mennesker, der modbeviser alle fordomme og skrøner om, at ældre mennesker er grå og kedelige. Publikum kan glæde sig til at se nogle skønne mennesker give den fuld gas på scenen med al den saft og livskraft, de har i sig. Det bliver både sjovt og rørende.”
Drømmenes Café er for alle og spiller torsdag 28. april og fredag 29. april kl. 19.30 på Randers EgnsTeater.
Der er gratis entré, men billetter skal bestilles enten på teateret.