Når Randers Revyen i år for niende gang går over brædderne i Pakhuset på Havnen, sker det efter flere måneders forudgående research og arbejde
 
Peter Westphael fra Randers Egnsteater og Hans Christian Møller fra Pakhuset har i samarbejde stået for Randers Revyen de foregående otte år. Hans Christian Møller havde i flere år gået med en lille idé om at lave en revy i Randers, og den idé luftede han på en tidspunkt for Peter Westphael, som måtte indrømme, at han selv havde haft lidt af de samme tanker i nogen tid. De to fik derfor en aftale i gang om at starte en revy op i Randers, og det blev hurtigt en stor succes.
“Vi har et rigtig godt samarbejde om revyen, da vi hver især har nogle kompetencer, som kan drages nytte af. Vi gør det, fordi det er sjovt, og fordi vi har lyst til det,” fortæller Peter Westphael og fortsætter med et stort smil:
“Men det er nu mest Pakhusets Revy, så jeg er faktisk bare HC´s lille hjælper.”
 
De bedste numre
Årets skuespillere er Lone Rødbroe, Jacob Morild, Jeanne Boel og Karsten Jansfort – alle kendte og store navne indenfor revygenren. Lone Rødbroe har været med i Randers Revyen helt fra starten og er blevet revyens faste ankerkvinde. I dag har mange randrusianere svært ved at forestille sig Randers Revyen uden hende og hendes fantastiske talent og humør.
Gennem foråret og sommeren ser skuespillerne på, hvilke numre der er lavet til de store revyer rundt om i landet og vurderer, om det er noget, som vil virke i Randers. Når Randers Revyen har premiere 7. september, kan man således være helt sikker på, at det kun er det bedste af det bedste, der er kommet med.
De fire skuespillere mødes i sommerferien for at holde prøver og forberede scenografi. Eftersom de løbende har haft kontakt de foregående måneder og aftalt, hvem der skal have hvilke roller, er teksterne også allerede helt på plads til den tid. Så nu er det blot et spørgsmål om at få styr på de sidste detaljer.
Skuespillerne har løbende kontakt med Peter Westphael og Hans Christian Møller gennem planlægningsprocessen, da der blandt andet kan være nogle ting i forbindelse med scenografien, der skal skaffes.
“De kan for eksempel finde på at ringe og sige, at de skal bruge en kørestol eller lignende til et nummer,” fortæller Hans Christian Møller.
“Og så er det godt, at vi tilsammen har så stort et netværk her i byen, at vi blot kan ringe til en bekendt på hospitalet og forklare, at vi har brug for en kørestol til Randers Revyen,” siger Peter Westphael.
“Folk her i byen har været helt fantastiske til at hjælpe os og bakke op om Randers Revyen på alle mulige måder,” tilføjer han.
 
Gang i billetsalget
Til premieren 7. september er det et dygtigt og velforberedt hold af garvede og sjove skuespillere, der står på scenen i Pakhuset. Publikum kan glæde sig til en fantastisk aften , hvor aktuelle emner fra hele året bliver taget under kærlig behandling med humor og musikalitet.
Alle forestillingerne byder traditionen tro også på god mad fra Pakhusets køkken.
Billetsalget har været i gang i en måneds tid. Der er solgt mange billetter, og på nuværende tidspunkt er man langt foran med billetsalget i forhold til sidste år ved samme tid, men da der er planlagt 16 forestillinger, er der stadig masser af billetter at få, lover Hans Christian Møller.