Med henblik på at fortælle den gode historie og skabe mere synlighed omkring, hvad der foregår i Dronningborg Boldklub Fodbold besluttede bestyrelsen i slutningen af sidste år at få lavet en DB App og ændrede hjemmesiden.
Den nye DB App er nu i brug, og fra DB’s side vil man gerne have, at alle – spillere, forældre, trænere, ledere i grupperne samt andre interesserede – får kendskab til den og bruger den.
”Vi skal gerne have så mange som muligt til at hente app’en og ikke mindst gøre den så aktiv som mulig,” siger app’ens DB-idémand, fodboldformand Rene Bauer.
Initiativet har fået en fornem start.
”Det er et glimrende informationsredskab til alle, der har tilknytning til DB. Det være sig forældre, spillere, trænere og ledere og alle nysgerrige nuværende og tidl. DB-medlemmer. Og én fordel: den er gratis at downloade,” siger Bauer, der ser flere fordele ved app’en.
”Alle har efterhånden en smartphone. Og det er da noget nemmere end at skulle finde informationer ved en computer. Her klikker du på app’en, og så får du alle info fra DB,” siger Bauer.
”Her kan man holde øje med hinanden og informere og videregive info om alt, hvad der sker hos os.”
Mange grupper i DB er ivrige og flittige leverandører af nyheder og info.
Men ikke alle er lige flittige.
”Holdene skal selv skrive. Og skal altså selv finde en person, der vil påtage sig opgaven. Nogle grupper er bedre til det end andre, og vi skal have både de gode og dårlige ting med,” siger Bauer, der ikke vil kommentere, om det er de dårlige resultater, der er årsag til, at der ikke er megen info om førsteholdets resultater i Jyllandsserien i dette forår.
Administrator på app og hjemmeside, der er forbundet således, at nyhed lagt på hjemmesiden også straks kan ses på app’er, er den tidligere førsteholdsspiller Troels Bugge.
Bauer er glad for nyskabelsen i DB og håber og tror, at andre klubber kan få glæde af ideen.
”Er der ledere og klubber, der er blevet nysgerrige efter at høre mere, kan de bare kontakte mig,” siger DB-fodboldformanden.