Kredsene til efterårssæsonen er klar
 
Der bliver masser af spændende lokalopgør i de lokale fodboldkredse i efterårssæsonen, der starter i weekenden 5,-6.-7. august.
I Jyllandsserien tørner Dronningborg og Vorup FB atter sammen i samme kreds, og der er noget at revanchere for begge hold, der må siges at havde ydet skuffende præstationer i foråret 2016, hvor Vorup skiftede træner undervejs, da man sagde farvel til Lars Lundkvist, der af personlige årsager ønskede at stoppe i utide.
Han er nu erstattet af Mads Iversen og Karsen Sveigaard, der assisterer den yngste af Iversen-brødrene, indtil storebror Jan er færdig med sit engagement i Randers KFUM efter dette forår, hvorefter han fortsætter som makker med lillebror på Ulvhøj.
I serie 1 kreds 7 finder man hele tre Randers-hold, der ikke skal køre så langt i dette efterår.
Helsted Fremad er nyt bekendtskab i serie 1, hvor de får bl.a. Hornbæk SF, nedrykker fra Jyllandsserien, og endnu et lokalt hold, Kristrup, som modstandere. I samme pulje er også bl.a. Nørager, Hadsund og Hobro.
 
Freja og Vorup brager sammen
 
I serie 2 tegner det også til at blive særdeles spændende, omend der kun er tre lokale hold – oprykkerne fra Spentrup og Vorup FB samt Freja, der i foråret måtte se Helsted Fremad snuppe førstepladsen og billetten til serie I.
Der bliver også spændende på sidelinjerne i serie 2-kaopene, for trænerne får utvivlsomt også nogle gevaldige konfrontationer a la den, Mads Iversen- Rene Andersen, lancerede før den altafgørende kamp Langå-Vorup FB om oprykning fra serie 3 i foråret.
Rene Andersen er i spidsen for Vorups andethold i serie 2 og skal nok forvente at få den tidl. både Freja- og Vorup FB-divisionsspiller Michael Blom, der er træner i Freja, som en alvorlig konkurrent til Renes store drøm om at spille Vorup FB videre op i serie 1…
Jo, det tegner til at blive et spændende fodboldefterår.
Kredsene med lokal deltagelse:
Jyllandsserien, pulje 2: DGL 2000. DB, FC Djursland, Hasle, Lemming, Viby, Vorup FB og Åbyhøj.
Serie 1, kreds7: Hadsund, Helsted Fremad, Hobro, Hornbæk SF, Kristrup, Nørager, Søften og tst.
Serie 2 kreds17: Galten, IFSK Hasle, NB 93 Århus. Randers Freja, Spentrup, Stjær, Vorup FB og Hårby.
 
SÅDAN SPILLES DER I FORÅRET
 
I Jyllandsserien spilles der i efteråret i fire puljer af otte hold. Nr. 1-4 efter efteråret placeres i foråret 2017 i Jyllandsserie 1, nr. 5-6 og de to bedste 7’ere kommer i Jyllandsserie 2 efter nytår, mens de to dårligste 7’ere samt de fire 8’ere rykker ned i serie 2.
I serie rykker kredsvinderen op i Jyllandsserie 2 efter nytår. Nr. 2-6 bliver i serie 1, mens nr. 7 og 8 i hver kreds rykker ned i serie 2.
Det samme er gældende for serie 2. Kun kredsvinderen rykker op – i serie 1, nr. 2-6 bliver i serie 2, mens nr. 7 og 8 rykker ned i serie 3.