Indehaver af Kop & Kande Charlotte Dahl Hansen kan 1. august fejre 30 års jubilæum i branchen
 
Charlotte Dahl Hansen startede som butikselev i 1986 i Isenkramcentret, som butikken Kop & Kande på Østervold dengang hed. Efter endt elevtid blev hun i butikken, og da muligheden for at købe Isenkramcentret bød sig i 1998, greb hun chancen.
I 2010 gik Isenkramcentret med i Kop & Kande-kæden og ændrede derfor navnet. Det var en rigtig god beslutning, føler Charlotte i dag, for det er en frivillig kæde, der ikke blander sig i, hvordan de enkelte butikker dekorerer vinduer, opstiller varer osv., og samtidig er der et godt samarbejde butikkerne imellem.
 
Kvalitetsbevidste kunder
Mange ting har ændret sig i de år, Charlotte har været i branchen, blandt andet varesortimentet. Da hun startede, havde butikken også søm, skruer, værktøj og lignende i sit sortiment, og det er der ikke i dag i Kop & Kande. 
Desuden kan hun mærke, at kunderne de seneste år er blevet mere kvalitetsbevidste – det gælder både unge og gamle, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. I dag skal tingene ikke kun være funktionelle, de skal også være af god kvalitet og gerne hedde det rigtige, for eksempel sælger Royal Copenhagen rigtig godt for tiden.
“Det er en spændende branche, hvor der sker meget, og det er vigtigt, at man kan følge med og forny sig hele tiden,” forklarer Charlotte.
Derfor sætter hun også en stor ære i, at der hele tiden sker noget i butikken i form af nye varer samt nye tiltag, eksempelvis fik butikken sidste år helt nyt inventar, så varerne i dag kommer endnu mere til deres ret på hylderne.
Charlotte er stolt af sit dygtige personale. Der er fem fuldtidsansatte i Kop & Kande på Østervold, og de er alle medvirkende til, at der er en god stemning i butikken, hvilket kunderne straks mærker, når de træder ind af døren. Kunderne får altid kompetent rådgivning i forbindelse med købet samt smil og godt humør med på vejen.
 
Stor støtte fra familien
Da Charlotte arbejder mange timer om ugen i butikken, er det vigtigt for hende at have sit bagland i orden, og hun lægger heller ikke skjul på, hvor stor betydning hendes familie har haft for hendes arbejde.
“Min mand har været en fantastisk støtte, han har givet mig en masse opbakning og har måttet tage sin tørn derhjemme, og det er jeg meget taknemlig for. Uden ham havde jeg ikke have haft det arbejde, jeg har i dag,” siger Charlotte.
Der er dog også en anden person, som hun kan takke for sin store succes, nemlig den tidligere indehaver af Isenkramcentret Jes Varberg. Det var ham, som Charlotte stod i lære hos og ham, hun købte butikken af i 1998.
“Der er ingen tvivl om, at Jes Varberg har lært mig at være en dygtig isenkræmmer og købmand, og han har også hjulpet mig på vej som selvstændig butiksindehaver,” smiler hun.
Charlotte Dahl Hansens 30 års jubilæum bliver naturligvis fejret med massevis af gode tilbud i butikken.