Randers FC på andenpladsen for en stund – og nu skal der holdes fast i toppen
 
Det startede med blot ét point efter to kampe via primært hjemmebanenederlag til AaB, men tre sejre på stribe – senest 1-0 i Viborg i fredags på scoring af Viktor Lundberg – bragte for en stund i weekenden Randers FC op på andenpladsen.
Den blev ændret til en tredjeplads med Brøndbys sejr over Sønderjyske og kan være ændret til en fjerdeplads, hvis AaB – efter avisens deadline – har vundet mandagskampen mod Esbjerg.
Nu er Randers FC i toppen – og bliv så der!
Hvor kunne det være perfekt med 12 point i de næste fire kampe…
Nej, det er ikke let i ligaen i denne sæson, men de kommende fire kampe mod FC Nordsjælland ude, Silkeborg og Lyngby hjemme og Esbjerg ude kan godt med lidt optimisme konverteres til 10-12 point, ikke?
Det skulle meget gerne blive til tre point fredag i Farum mod FC Nordsjælland.
 
Ligaens yngste hold
 
FC Nordsjælland har tabt de seneste fire kampe.
Det startede ellers godt med 4-0 i Viborg, men siden er det gået grueligt galt – 0-4 mod både FC Midtjylland og FCK, 1-2 mod AaB og senest 1-3 i søndags mod OB.
FCN-træner Kasper Hjulmand stillede med et meget ungt hold mod OB. Gennemsnitsalderen i hans startopstilling på 20 år og 259 dage er den yngste i ligaens historie. Holdets store profil i de senere år Joshua John er efter sigende på vej til at blive solgt og indgik slet ikke i truppen mod OB.
Måske meget godt, at det var FC Nordsjælland og ikke Randers FC, der blev opkøbt af den britiske olie-milliardær Tom Vernon, der sammen med en kreds af britiske og amerikanske investorer ville overtage Randers FC, der var i realitetsforhandlinger med Vernon, der dog pludselig sprang i opløbet og i stedet købte sig ind i FC Nordsjælland….