Idag fredag 19. august er der stor indvielse på Bygger’n i Jennumparken. efter en sommer med anlæg af nyt skaterpark er det nu tid til officielt at tage det i brug
Denne fredag vil der være noget for enhver smag for børn og unge. Bygger´n inviterer alle, som har tilknytning til, eller som har lyst til at lære stedet at kende, til denne spændende eftermiddag. Fredag vil der være både forhindringsbane, fiskedam, hoppepude, fodbold, perleværksted og marshmallows over bål. Alle aktiviteter er gratis.
Kl. 16.00 klippes snoren og banen indvies af Kulturudvalgsformand Mogens Nyholm (R) der holder åbningstalen. Herefter er der show med All Access BMX Freestyle Team, som har nogle af Skandinaviens bedste kørere. BMX, løbehjul og skateboard vil indgå i showet. Efter showet kan banen benyttes – så husk gerne hjul. Der vil også være en bod med billige brugte, men velholdte sportsrekvisitter, hvor man denne dag kan shoppe billigt udstyr.
Skateanlægget er leveret af Uniqa og monteret af LHS Service.
Foreløbigt har  Sportgoodsfonden sponsoreret med 100.000 kr, Sparekassen Kronjylland med 10.000 kr og Y’s Men’s Club med 5.000 kr.
Bygger’n er et gratis tilbud til alle børn – også skoler og institutioner, hvor der tilbydes kreativt værksted – computere – bordtennis – motion/idræt – bålplads – udlån af BMX cykler – hoppepude – streetbane – BMX og skateanlæg. Bygger’n er også udflugtsmål med fleksible åbningstider, hvor der er mulighed for alternativ undervisning og bevægelse ofr institutioner i Randers og omegn.
Indvielsen starter kl. 15.00.