Tøjbiksen, er hverken lukket eller har skiftet ejer, men blot flyttet fra Fuglebakken til en ny adresse. Rie & Henriks Tøjbiks, findes nu ved den gamle kaserne, nærmere bestemt Eskadronvej, i den gamle gymnastiksal
I selv samme hal, finder man ligeledes Ting og Sager Hallen, Ting og Sager Hallen bestyres i det daglige af Rie Olesens Mand Henrik Axelsen og byder på lidt af hvert. Her kan man både finde over 50 tekstil og voksduge, tallerkner, diverse legetøj til børnene og meget mere blandt de mere end 5000 varetyper.
Siden 2003 har Rie bestyret Rie & Henriks tøjbiks, som igennem årene, har været en velbesøgt butik i det randrusianske bybillede. I butikken findes stadig helt nye restvarer, varer der aldrig har været brugt før. Rie og hendes mand Henrik, opkøber varerne fra restlagere og videresælger dem herefter. Derfor kan man nemt gøre et godt kup, til garderoben til attraktive priser. Om beslutningen, om at flytte til nye lokalisationer siger Rie.
” Det har været en simpel løsning, både for Henrik og jeg. Henrik har så meget plads i hallen, at vi lige så godt, kan udnytte dette. Derfor har vi valgt, at flytte tøjbiksen herover. Det gør det også meget nemmere, vi begge er det samme sted. På den måde kan vi bedre hjælpe til, og give hinanden en hjælpende hånd, når der er behov”