Michael Gravgaards besøg hos Randers KFUM en stor succes
 
Randers FC’s direktør Michael Gravgaard vil have flere randrusianere til fodbold på BioNutria Park og har på direkte facon sagt, hvad han mener om et i hans optik skuffende tilskuerantal til Randers FC’s kampe i ligaen.
I Randers KFUM har de et forslag til at skaffe flere til bold i Randers.
Et forslag, der inkluderer Gravgaard.
Han skal nemlig som forleden på besøg i moder- og samarbejdsklubber.
Det mener i hvert fald Søren Frank fra Randers KFUM, der i sidste uge havde Randers FC-direktøren som medlem i nogle få timer, da Gravgaard havde sagt ja til at komme at træne med KFUM og efterfølgende holde foredrag.
”Det blev en forrygende aften. Stor tak til Michael. Måske skulle andre klubber i området lave en lignende aften. Så er jeg helt sikker på, at der efterfølgende kommer flere på BioNutria Park,” siger Søren Frank.
Gravgaard startede med at træne med spillerne fra KFUM’s seniorhold i lidt over en time afsluttende med spil på to mål, hvor den tidligere landsholdsspillers hold dog fuldt fortjent tabte 4-1.
Efter træningen samledes spillere og ledere og nød en bøfsandwich, inden Gravgaard fik ordet.
”Et fantastisk foredrag, hvor han kom vidt omkring. Det er sjældent set, at spillerne er stille i hele to timer. Det var de, mens Gravgaard fortalte om tiden på banen og udenfor,” siger Søren Frank.
Den seneste snak om svigtende tilskuere blev naturligvis også berørt.
”Og mon ikke, der var en del, der “blev overtalt” til at møde op til flere kampe på stadion i stedet for foran TV. Det tror jeg,” lyder det fra Søren Frank.