Søndag 6. november samles der også her i Randers ind til fordel for Dansk Flygtningehjælp, og dette sker i tidsrummet kl.11.00 – 14.00.
Jan Guldmann, der er lokal koordinator for indsamlingen i Randers, oplyser, at man fortsat mangler indsamlere, og opfordrer derfor flere randrusianere til at melde sig.
Hver indsamler får i gennemsnit ca. 1.000 kr. i bøssen, og for dette beløb kan over 1000 flygtninge få livsvigtig vand og mad, som kan betyde forskellen få liv og død.
Og med 45 millioner flygtninge verden over er der i høj grad brug for hver en krone.
Efter indsamlingen vil alle indsamlere blive budt på kaffe og kolde drikke samt frugt og lidt mundgodt som en tak for indsatsen.
Arbejdernes Landsbank stiller gratis sine lokaler og personale til rådighed for optælling af de indsamlede beløb op, og hver indsamler kan få sit diplom påført sit indsamlede beløb.
Jan Guldmann opfordrer derfor alle til at melde sig, og ofre blot tre timer af sit liv – tre timer, der kan betyde forskellen på liv eller død for 1000 andre mennesker.
I 2015 indsamlede de frivillige i Randers 185.000 kroner, og det er håbet, at man i år kan nå mindst det samme flotte resultat