På Carlslund Plantage kan man i tiden op til jul møde en ægte filmstjerne – nemlig rensdyret fra julefilmen “Familien Jul 2”. Rensdyret, som selvfølgelig hedder Rudolf, står på juletræsplantagen frem til juleaften
 
I julefilmen “Familien Jul – I Nissernes Land”, som lige nu går i biografen, spiller et af julemandens rensdyr også en rolle. Dette rensdyr kan man lige nu møde på Carlslund Plantage, hvor det skal stå fast frem til juleaften.
I februar og marts var Rudolf en tur på Sjælland, hvor det medvirkede i optagelserne til “Familien Jul – I Nissernes Land”, herefter var det på sommerophold hos et firma, som har specialiseret sig i at passe og tæmme rensdyr, og i november kom det så til Carlslund Plantage.
“Et rensdyr er jo faktisk et vildt dyr, så det kræver megen pasning og det helt rette foder,” forklarer Jørgen Glud, indehaver af Carlslund Plantage.
“Derfor er der også kun et firma i hele Danmark, som har den rette viden til at passe rensdyr, og det er der, vi har vores Rudolf fra,” siger han.
På Carlslund Plantage, som sælger og fremstiller kvalitets-juletræer og desuden har Danmarks største Fæld-selv-område, står Rudolf sammen med et andet rensdyr i en stor indhegning, hvor der er masser af plads til, at de kan gå rundt og hygge sig i juletiden, indtil de skal tilbage til rensdyr-firmaet.
Man kan se plantagens åbningstider på deres hjemmeside www.carlslund-plantage.dk, hvor man også kan læse om aktuelle arrangementer som for eksempel julehygge og Open By Night. Derudover kan man følge Carlslund Plantage på Facebook.