Rasmus Kallesøe imponerede stort ved internationalt boksestævne i Randers
 
Randers Atlet Clubs mangeårige træner Søren Ahm smider ikke om sig med de store ord og roser. Heller ikke efter RAC-indsatsen ved Combat Boxings internationale julestævne i Fritidscentret, hvor RAC med seks mand i aktion trak det store læs i aftenens program, der bød på 10 kampe, hvor kun de to var med boksere fra arrangørklubben Combat.
Et af aftenens helt store højdepunkter var RAC’s letsværvægter Rasmus Kallesøe, der hentede karrierens syvende sejr i karrierens ottende kamp mod en stærk tjekke, Milan Satek, med 20 kampe i startbogen inden mødet med Kallesøe.
Landmanden Rasmus, der efter skolegang på Ådalsskolen i Mørke og studier på Bygholm Landbrugsskole nu er i boksesportens skole, boksede en fremragende kamp og vandt en sikker sejr med alle tre dommerstemmer efter en særdeles overbevisende indsats, der imponerede garvede boksefans ved ringside.
Godt overblik, gode parader, god afstandsbedømmelse, gode slagserier, hurtige hænder og fødder.
Hvad kan det ikke blive til?
”Jo, han er en af de bedre, jeg har haft i klubben i en lang årrække. Han var godt matchet mod en god tjekke, der havde punch i handskerne. Jo, han kan mange ting, men meget kan ske,” siger Ahm om landmanden Kallesøe, der ved ringside havde en tilfreds far Christian, der selv for omkring 25 år siden boksede for RAC.
Ahm håber, Kallesøe vil fortsætte de gode takter.
”Vi har haft mange talenter. Senest bl.a. Jesper Jacobsen, der var noget specielt, men han havde ikke den fornødne vilje. Den har Kallesøe. Han går altid i spidsen i træningslokalet og på løbeturen. Han har den helt rette indstilling,” siger Ahm, der med rette kaldte stævnet hos Combat for en forrygende god RAC-aften med fire sejre og to nederlag.
I Combat Boxing er Johnny Jørgensen imponeret over RAC-truppen.
”De har fået samlet et godt kuld. Med nogle unge mennesker, der har hjertet til og for boksning. Men nu skal Søren Ahm og RAC slippe dem læs. Ikke uden omtanke. Selvfølgelig ikke. Men RAC’erne er gode nok til næste sæsons mesterskaber,” siger Johnny Jørgensen, der var blandt dem, der blev imponeret af Rasmus Kallesøe.
”Fra første gang, jeg så ham, har jeg tænkt, at ham der, han kan…”
Siger Johnny Jørgensen.
”Kallesøe er stærk fysisk og teknisk god og er mentalt klar. Han er kold, når han går rundt deroppe i ringen. Han kan i mine øjne drive det vidt,” siger Johnny Jørgensen rosende om Rasmus Kallesøe.