Som gave fik kvinderne en Lyngbyvase skænket af Randers by. Årsagen var som sagt Pokalsejren mellem jul og nytår.
“Vi er stolte af det I præsterer på banen”, starede borgmesteren.
“Jeg synes selv, jeg er den klogeste træner, når jeg sidder på sidelinjen. Jeg har min egen håndboldkarriere, der stoppede da jeg blev senior, at kigge tilbage på. Og jeg ved at der skal styrke til at gøre det I gør på banen.  For det er noget andet at spille i Ligaen. Og den styrke I besidder er helt speciel”, sagde borgmesteren ved fejringen.
“Man kan mærke den energi og styrke, der ligger på banen, når man sidder som tilskuer, og det har jeg stor respekt for, for det er fysisk krævende at gøre, det I gør”.
Borgmester Claus Omann Jensen fortalte hvor stolt byen er af kvinderne, når de på banen præsterer som de gør.
“Og når man ser hvordan I som hold står sammen, for det er en holdsport og man er aldrig stærkere end det svageste led”, sagde borgmesteren.
Han mener dog blot nu, at det er tid til at få flere folk i hallen, når Randers HK spiller og flere sponsorer på banen.
“Vi er ved at bygge en større og bedre hal, så vi skal have fyldt op med håndboldglade publikum. Og jeg kunne godt tænkte mig, at vi kunne få nogle Champions League kampe til Randers også. Det ville være helt fantastisk. Men så skal I tage den stolthed over denne pokal med jer videre i turneringen, for jeg synes ikke, at det ser så godt ud i øjeblikket. Lov mig, at I tager den styrke med, så vi kan se jer allerøverst i tabellen”, sagde en ivrig borgmester.
Borgmesteren roste også kvinderne for den tid, de bruger, ude omkring i hallerne i Randers, når der skal sparres med de små spillere.
“Det betyder noget, at de modtager gode råd og en hjælpende hånd fra jer. Det er dem, vi skal bruge, hvis vi fortsat skal blive ved med at være Ligaklub”.