Onsdag aften var der igen kampe i Primo Tours Ligaen. Randers HK tog imod Købehavn Håndbold, der havde startet 2017 ud på flotteste vis med sikre sejre mod både Viborg HK og Team Esbjerg.

Det var også gæsterne, der satte sig på kampen fra start. Efter små 5 minutter var de foran med 2-5 før hjemmeholdet fik udlignet. Holdende fulgtes ad til 10-10, men så trak København fra. Det lykkedes ikke hjemmeholdet at stoppe gæsternes fremtogt, og holdene gik til pause  ved stillingen 13-16.

Randers HK kom godt ud fra pausen, og fik reduceret til 15-16. København Håndbold var  dog hurtige til at sætte en stopper for hjemmholdet, og fik øget deres forspring til 22-26. Med flot fight de sidste små 12 minutter af kampen viste Randers HK, at de ikke lod sig slå ud. Defensiven var solid, og det gav Greve gode betingelser i målet. København var under pres, og kunne ikke få bolden i nettet. Randers HK fandt til gengæld noget vilje frem og fik reduceret til 26-27 med et lille minut igen. Det blev igen spændende at være tilskuer i Arena Randers. Mie Højlund kæmpede sig til et straffekast, hvilket Mari Molid omsatte sikkert til stillingen og slutresultatet 27-27. Et point mere på kontoen til Randers HK.