Randers HK skulle forsøge at revanchere sidste uges nederlag til Nantes. På hjemmebane tog Randers HK imod Nantes uden Camilla Dalby, Gitte Andersen og Josefine Dragenberg.

Randers HK var foran 3-2 efter små 9 minutter, herefter var det franskmændene, der sad på kampen og gik på 5-7. Sådan forløb det meste af første halvleg. Holdene skiftedes til at føre. Greve nuppede et straffekast efter 22 minutter ved stillingen 7-8. I den anden ende scorede Mari Molid tilgengæld på straffe også var det Randers HK, der pludselig var foran med 9-8. Randers HK spillede godt mod slutningen på første halvleg, og det var også hjemmeholdet, der gik til pause med en føring på 2 mål. 12-10 efter de første 30. minutter.

I 2. halvleg startede Randers HK godt og sikkert. Hjemmeholdet øgede hurtigt føringen til 14-11 efter blot små 2 minutter. Føringen blev udbygget til 16-12 før Randers HK blev ramt af en 2 minutters udvisning. Den blev dyr og Nantes reducerede til 16-15. Herefter skiftes holdene igen til at score. 16-16, 20-20, 22-22. Så rykkede Nantes lidt fra 22-25. Men Randers HK figthede sig til 25-26. Med et minut tilbage var Randers HK på bolden. Heindahl satte punktum på et flot opbygget angreb, og sikrede udligningen til 26-26.

Et vigtig point, hvis Randers HK skal sikrer sig avancement i gruppespillet.

Målscorer: Kathrine Heindahl 7, Mari Molid 5, Clara Monti 3, Mie Højlund 3, Maria Fisker 3, Maritne Moen 2, Daniela Gustin 2, Frederikke Gulmark 1