I samarbejde med flere seværdigheder, kulturinstitutioner og hotel har Randers Kommune sammensat en unik oplevelsespakke, som danskerne kan byde på i forbindelse med årets Danmarks Indsamling

 

Oplevelsespakken byder på et 26 timers ophold for to personer i Danmarks sjette største by fra lørdag 2. september. Der vil være overnatning på det historiske Hotel Randers, frokost i selskab med borgmester Claus Omann Jensen på Årets Frokostrestaurant Bistroteket og herefter rundvisning i udstillingen Idealer på Randers Kunstmuseum, landets ældste kunstmuseum. Aftenen byder på den spektakulære og musikdramatiske forestilling Watermusic på Randers Havn med Oh Land i rollen som Havets dronning. Oh Land komponerer musikken, mens det internationalt højt anerkendte Motionhouse skaber forestillingen. Watermusic er skabt af Randers EgnsTeater og er et af fuldmåneprojekterne i Europæisk Kulturhovedstad 2017. Søndag 3. september byder på rundvisning i Randers Regnskov og slutter med frokost i Diner 51 og rundvisning på Memphis Mansion Randers.

I alt deltager 50 kommuner, når Danmarks Indsamling sætter Danmark på auktion. Årets Danmarks Indsamling kulminerer med et stort indsamlingsshow på DR1,  lørdag 4. februar. Sammen med danskerne samler Danmarks 12 største humanitære organisationer og DR ind til 12 konkrete projekter, der bekæmper sult blandt børn.

“Som Danmarks sjette største by med mange unikke oplevelser og meget stærke kulturinstitutioner, er det helt naturligt, at Randers byder ind med en spændende auktionspakke. Og jeg håber, at bidraget kan være med til at gøre en forskel for børn ude i verden. Herfra skal lyde en stor tak til både Hotel Randers, Bistroteket, Memphis Mansion, Randers Regnskov, Randers Kunstmuseum og ikke mindst Randers Egnsteater for at bidrage til en meget attraktiv pakke,” siger borgmester Claus Omann Jensen.

 

Selve auktionen finder sted på Lauritz.com, hvor der er hammerslag torsdag 2. februar