Kristrup svækket inden sæsonstart med Jonas Andersens rygskade

Det var ikke lutter idyl, da Kristrup Boldklub havde kaldt til nytårsappel. Der var ellers meget- rigtig meget endda – at glædes over, men rent sportsligt er det en streg i regningen, at holdets anfører og styrmand Jonas Andersen ikke kommer i kamp i forårssæsonen.

Det ærgrer træner Finn K. Jensen.

”Jonas døjer med og har længe døjet med ryggen og en diskusprolaps. En skade, der også holdt ham ude meget i efteråret. Nu prøver han, om han kan træne skaden væk, men det er der ikke meget, der tyder på, og så er der ikke anden udvej end operation,” siger KB-træneren.

”Vi står fornuftigt bagude selv uden ham, men vi kommer til at mangle hans erfaring og lederegenskaber,” siger Finn K. Jensen, der omvendt kunne glæde sig over, at Kasper Tolstrup, der var ude med en skade hele efteråret, er klar til at tørne ud for de røde igen.

Atter i år var der stort – meget stort – fremmøde til appel i Kristrup.

Således var hele 42 spillere omklædt, fem med skader så på fra sidelinjen, og desuden var der en række afbud, så det er bestemt ikke spillere, de mangler derude i Kristrup.

Blandt de 42 omklædte var tre nye – Rune Blåbjerg, der har spillet førsteholdsfodbold på den anden side af Århusvej hos Vorup FB, Simon Graversen, der er kommet fra Purhus og Mark Johansen med en fortid i Helsted og senest aktiv i Thisted.

I en pulje med bl.a. bysbørnene fra Vorup FB, der er nedrykker fra Jyllandsserien, samt AGF, Christiansbjerg IF, Hadsund, Kristrup, Nørager, Vivild og VRI er det svært at spå om udfaldet.

”Vort mål er at komme i Top 3. Ja, og selvfølgelig slår vi til, hvis chancen byder sig for at komme endnu højere op, men det er ikke et krav,” siger Finn K. Jensen.

”Og så til forårets første drilleri…

Da Finn K. Jensen bliver spurgt om navnene på konkurrenterne i toppen, lyder det straks:

”Vorup FB må være favorit til oprykning. Og det siges, at VRI har fået stor tilgang, så det er nok de to hold, der vil komme til at præge rækken,” vurderer Finn K. Jensen.