Så er det officielt. Randers får sin egen comedy club. Det er Tante  Olga, som åbner for den klassiske stand-up comedy igen. Det har de tidligere haft i en lang årrække, hvor de blandt andet husede folk som Uffe holm og Jacob Tingleff

 

Manden bag comedyclubben i Randers er den 21-årige århusianske stand-up komiker Hasse Rørmose, der er et produkt af det visionære og frembrusende comedymiljø i Århus.

Hasse Rørmose har store planer for stedet og vil gerne have det til at blive en af landets bedste comedyscener.

Ideen opstod, fordi komikeren gerne vil udvide mulighederne for branchen og for gæsterne, så folk kan komme ind og få en pose blandede bolcher hver gang – men stadigvæk med komik af højeste karat.

”Tante Olga er jo et velkendt sted i Randers, og det er et sted, der har haft besøg af nogle af landets bedste komikere, så det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at arbejde sammen med et så erfarent sted,” siger Hasse Rørmose og fortsætter:

”Jeg glæder mig meget til, at vi har overstået det første show, så vi kan danne os et billede af, om det arbejde, vi laver for øjeblikket, bærer frugt.”

Hasse Rørmose fortæller til Din Avis, at han i øvrigt synes, at Tante Olga er et sted, der gerne vil comedyen, og at alt omkring stedet er virkeligt professionelt, så det er et projekt han tror meget på.

 

Den første torsdag i hver måned

Restauratør Leif Bressum fra Tante Olga, der havde comedy arrangementer helt tilbage i 80’erne og 90’erne, da den første bølge rullede ind over landet, glæder sig til igen at kunne præsentere den klassiske stand up comedy på den lille intime scene på stedet.

”Der er lavet mange sjove jokes fra den scene, og det er et rigtigt godt sted for komikerne at komme i tæt kontakt med publikum – en kontakt som er en naturlig del af en god comedy-club-optræden,” siger Leif Bressum.

Arrangementerne på Tante Olga Comedy Corner, som det er blevet døbt, kommer til at ligge på den første torsdag hver måned. Dog ligger åbningsaftenen på Skærtorsdag 13. april, og næste show vil foregå torsdag under Randers Ugen, men efter det vil det hver den første torsdag i måneden være muligt at komme ned på Tante Olga Comedy Corner i Randers og med garanti få luftet lattermusklerne.