Det ser ud til at den lavtryksfront der trækker ind over landet det næste døgn tager en lidt nordligere drejning og derfor også rammer Randers i aften og i nat

 

Vejrudsigten fra DMI siger derfor for Randers om omegn at den udbredte regn i aften torsdag går over i sne. Temperaturen falder til mellem nul og tre grader. Svag til frisk fra sydøst og øst. I aften sne mange steder og der kan stedvis forekomme snefygning, men i nat efterhånden tørt og opklarende vejr. Temp. falder til mellem frysepunktet og tre graders frost. Vinden bliver let til frisk fra øst og nordøst, senere nordøst og nord og ved kysterne stedvis op til hård vind. Fredag tørt med en del sol og temp. når op mellem 1 og 3 grader og let til frisk vind fra nordvest.

Derfor råder vejdirektoratet til at man udviser forsigtighed ved kørsel i aften, nat og i morgentimerne, da der vil være meget glatte veje. Dog bliver der saltet.

Sneen ligger lige nu mest syd for Randers og i Aarhus sner det en del. Dette snevejr er på vej op over Randers, men ingen prognoser kan forudsige, hvor kraftigt snevejret vil blive.