Missing People har på facebook efterlyst deltagere til en eftersøgning i morgen efter de to forsvundne personer i Randers. Området tager udgangspunkt på Grenåvej 34 i nærheden af hvor Lars Hjulmand sidst er set

 

Vivian Winther Eriksen fra Missing People fortæller, at man endnu ikke kan sige, hvor der skal ledes:

“Det er noget vi informere om, når folk møder frem kl. 10. Vi vil ikke gå ud og fortælle om mulige steder. Hvis der i værste tilfælde er begået en forbrydelse, vil der være mulighed for gerningsmanden at fjerne spor. Og vi er hele tiden i tæt dialog med politiet, der får at vide, hvornår vi starter og slutter”, fortæller hun.

Missing People kan dog sige så meget, at der ikke bliver søgning på vandet i morgen, da man har svært ved at skaffe dykkere.

“Det har vi oplevet de gange vi har villet søge efter Lars Hjulmands cykel i havnen. De dykkere vi kan trække på er erhvervsdykkere, og de skal kunne hive en dag ud af kalenderen uden at det går ud over deres arbejde. Desuden skal vind og vejrforhold også være til at søge i vandet”, siger Vivian Winther Eriksen.

 

Interesserede kan møde på Grenåvej 34 kl. 10.00 i morgen lørdag 25. februar og søgningen vil vare til kl. 14.00.

I tilfælde af at der bliver fundet noget i forbindelse med søgningen vil politiet blive kontaktet. De har givet grønt lys for eftersøgningen.

Det er ikke tilladt at have hunde med ved søgningen. Men alle der har lyst og tid til at hjælpe med at lede er velkomne, bare man er fyldt 18 år.

“Vi ved ikke hvordan en hund vil reagere hvis vi finder noget. De vil kunne ødelægge spor. Derfor vil de der møder op med hund blive afvist”, siger Vivian Winther Eriksen.

Den 45-årige Lars Hjulmand har været forsvundet siden 2. december og 65-årige Lisbeth Hansen forsvandt 8. februar.