Tidligere på ugen afholdt vælgerforeningen Randers Venstre både generalforsamling og opstillingsmøde til det kommende kommunevalg 21. november. Det blev noget af et tilløbsstykke, da der måtte hentes ekstra stole til den store sal i Helligåndshuset for at huse de mange fremmødte medlemmer

 

Formanden Arne Erikslev havde på forhånd i sin bestyrelse aftalt, at han ville træde tilbage fra formandsposten og helt ud af bestyrelsen. Begrundelsen var, at han ikke som ved det sidste kommunalvalg vil kunne bestride både at være formand for kommunens største vælgerforening (på størrelse med de fire øvrige tilsammen) og samtidig være kampagneleder for borgmesterkandidaten Claus Omann Jensen, nuværende borgmester.

Uden modkandidat blev den nuværende næstformand Torben Høeg Bonde valgt som ny formand.

Til bestyrelsen blev genvalgt: Jørgen Andersen, Erik Engvang, Anders Chr. Wegger og Martin Faber Jensen.

Nyvalgt blev: Vedran Mesovic og Ulla Jensen.

Den samlede bestyrelse ser herefter således ud:

Torben Høeg Bonde, Jørgen Andersen, Erik Engvang, Simon Ø. Simonsen, Bjarne Riis Nygaard, Uffe Færch, Jan Buus Larsen, Vedran Misovic, Ulla Jensen, Anders Chr. Wegger og Faber Jensen.

Konstitueringen finder sted senere.

Der har endnu ikke været afholdt opstillingsmøder i alle vælgerforeningerne, hvorfor der her udelukkende oplyses om indstillede fra Randers Venstre til endelig godkendelse i Kommuneforeningen Venstre i Randers 14. marts.

Borgmester Claus Omann jensen blev atter engang valgt som nr ét på listen og er dermed igen borgmesterkandidat.

Der arbejdes stadigvæk med kandidatemner, så man når op på femten personer fra Randers Venstre.