Lørdag 4. marts indleder Mathilde Falch sin forårsturné med en koncert i Randers i Turbinen. Aftenen indledes med et kort sæt af den lokale singer-songwriter Stephanie Maria

 

Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Mathilde Falchs nye album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4, og begge hendes singler fra albummet blev også playlistet på P4.

”Sidste år spillede jeg en udsolgt koncert i PM Kunst i Randers. Det var super hyggeligt, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til byen,” siger Mathilde Falch og fortsætter:

”Mit faste bandmedlem Charlotte Schultz er fra Randers, så vi glæder os til, at hun skal vise os rundt i byen.”

 

Lokal support

Aftenen indledes med et kort sæt af den lokale singer-songwriter Stephanie Maria. Hun har tidligere optrådt i Turbinen, hvor hun har vist et stort nærvær med publikum. Hendes sange er ofte melankolske med et budskab, der er både skrøbeligt og stærkt. Siden 2013 har Stephanie Maria spillet rundt omkring i Danmark, deriblandt support for Marie Frank og Ida Gard, samt til Copenhagen Songwriters Festival.

Koncerten foregår i Turbinen klokken 20.30, og der er halv pris for unge under 25 år