Er du mellem 16 og 20 år og har du lyst til at være sammen med 85 andre unge fra de nordiske lande?

Randers Kommune inviterer til Nordisk Venskabsby Uge 2017 i Randers fra den 25. juni – 1. juli 2017. I den uge kan 17 unge fra Randers Kommune deltage, og det er superhyggeligt!

Nordisk Venskabsby Uge er en tilbagevendende begivenhed med skiftende værtskab og deltagere fra Akureyri (Island), Ålesund (Norge), Västerås (Sverige), Lahti (Finland) og Randers. Ugen giver 85 unge mulighed for nordisk samvær, nye venskaber og fagligt udbytte. Der er workshop om dagen og sociale aktiviteter om aftenen. Du deltager i 1 af de 6 workshop:

  • Snack & smothie
  • Håndværk og design
  • Kor
  • Stomp
  • Nycirkus
  • Ungedebat

Hvad kræves af dig
Der kræves ikke særlige forudsætninger ud over interesse for nordisk samarbejde og lyst til at indgå i nye relationer. Og så regner vi med, at du er aktiv i sociale og kulturelle aktiviteter på tværs af temaerne.

Hvem er med
Udover 85 unge er der to gruppeledere med fra hvert land. Samtidig mødes en gruppe byrådspolitikere fra de 5 lande, og dem vil I naturligvis også møde. For politikere og embedsmænd arrangeres et selvstændigt program.

Pris
Deltagelse er gratis!

Målgruppe
Du skal være mellem 16-20 år (altså minimum 16 og under 21) og være bosiddende i Randers Kommune.

Indkvartering
Alle unge og gruppeledere vil blive indkvarteret i klasselokaler på Tirsdalens Skole. NOVU er i øvrigt et fuldstændigt alkohol- og stoffrit arrangement.

Se hjemmeside
Se flere informationer på www.novu.randers.dk

Ansøgning
Ansøgningsskema skal være modtaget senest søndag den 26. marts. Du vil senere få besked om, om du er blandt de udtrukne deltagere.

Eventuelle spørgsmål og henvendelser om NOVU 2017 rettes til Birgitte Strøbeck, Kultur- og fritidsafdelingen, mobil 51562076, novu@randers.dk