Meny kæden er blevet hædret som årets mest innovative kæde i Danmark

Meny i Randers er et eksempel på netop det, der blev fremhævet, da Meny kæden vandt prisen som årets detailist. Det er en ”alt-i-en” butik med tydelig kommunikation til forbrugerne og kvalitetsafdelinger for kød, fisk og delikatesser.

Synlighed, nytænkning, professionel personale og gode råvarer betyder rigtig meget for mig siger butikschef Ulrik Bøgelund.

Fødevaremarkedet Meny blev den 9. marts tildelt prisen som årets mest innovative kæde i Danmark af medlemmerne af Brancheforeningen Dagligvareleverandørerne i forbindelse med deres årsmøde i København.

Meny var nomineret til den fornemme hæder sammen med kolleger fra Rema 1000, Normal, Nemlig.com og 7-eleven. Men det blev Menys 118 fødevaremarkeder i Danmark, der i sidste ende løb med prisen og den fornemme titel som Årets mest innovative kæde.

Det er dejligt, at leverandørerne anerkender den rejse vi er på med Meny. I min butik mærker jeg kundernes positive indstilling overfor Meny Randers ved dels de positive tilkendegivelser jeg får når jeg møder kunderne i butikken og på den interesse de især viser for vores mange specialvarer fra delikatessen, slagter og fiskeafdelingen. Meny Randers er lidt som en specialbutik var i gamle dage, hvor vi har samlet alt ét sted.