Det var en særdeles glad og stolt Mads Stadsgaard, indehaver af Tømrermester Mads Stadsgaard i Stevnstrup der har modtaget nyheden om, at firmaet er finalist til Årets Håndværker i kategorien ”Arbejdsmiljø”

”Jeg tror på, at fokus på et godt arbejdsmiljø er en god investering i fremtiden. Mine medarbejdere er gladere, føler sig værdsatte og det giver i sidste ende en god følelse i maven at vide, at man gør det bedste man kan for alle parter.”, fortæller Tømrermester Mads Stadsgaard.
Virksomheden er således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 forskellige kategorier. Indenfor kategorien ”Arbejdsmiljø” har en fagjury udvalgt finalisterne ud fra bestemte parametre. For Mads Stadsgaard har arbejdsmiljø en helt særlig plads, og knokler hver dag for at gøre en forskel.

”Det handler i virkeligheden om en holdningsændring, både for mine medarbejdere, men også i branchen. Det nytter ikke noget at have gode hjælpemidler, hvis ikke vi husker at bruge dem. Sagt på en anden måde, så er hjælpemidlerne den mindste del af et godt arbejdsmiljø. Det er den holdning medarbejderne har, der gør forskellen. Og det er den holdning jeg hver dag arbejder på skal blive endnu bedre, for vores egen og for branchens skyld”, fortæller Mads Stadsgaard.

Ser frem til den store aften
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og Årets Håndværker.

Mads Stadsgaard er naturligvis beæret over at være blandt finalisterne, og glæder sig til den store aften i cirkusbygningen:

”Vi knokler hver eneste dag for at gøre en forskel, både for vores kunder og vores medarbejdere, og derfor er vi naturligvis glade for og stolte over den anerkendelse, som nomineringen til Årets Håndværker 2017 er udtryk for”, siger Mads Stadsgaard og fortsætter:

“Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som ”Årets Arbejdsmiljø”. Men uanset udfaldet, så er vi taknemmelige over, at vores indsats er bemærket, og det er i virkeligheden dét det handler om.”

Vinderne af den eftertragtede pris kåres 4. april i Cirkusbygningen i København.