Randers Musikfond havde en rigtig god Randers Uge i Jazz- og Folkteltet 2016, og overskuddet skal nu uddeles

 

Derfor indkalder fonden nu ansøgninger om støtte til musikarrangementer og lignende ud fra fondens formål, hvor det hedder, at Randers Musikfond blandt andet har til formål at udbrede forståelsen og kendskabet til rytmisk musik med hovedvægt på jazz- og folkemusik ved at arrangere og støtte musikarrangementer i Randers kommune.

Tidligere års modtagere har blandt andet været Randers Musikskole, Løvetand Band, Blæseorkestret Søndermarken og sidste år Riverside Gospelchoir.

Ansøgninger skal sendes senest 24. marts til formanden for Randers Musikfond, Kresten Andreasen på mail musikfond@randers-musikfond.dk , hvor det beskrives, hvad pengene ønskes anvendt til og hvilket beløb, der søges om. Der kan søges om op til 15.000 kroner.

Efter ansøgningsfristens udløb vil musikfondens bestyrelse udvælge de ansøgninger, der gives støtte til.