Randers FC starter og slutter ude i gruppespillet

Start ude mod Esbjerg fB på søndag 2. april og sidste kamp ude mod AC Horsens mandag 8. maj. Det er datoerne for to af de seks kampe med Randers FC i gruppespillet i kampen om at undgå nedrykning.

Det kan siges ganske kort. Tre point i Esbjerg bringer Randers FC 12 point foran vestjyderne, og så er de set med Randers-briller godt og grundigt isoleret i bunden. Lad det ske allerede på søndag…

Og så må den anden kamp i første runde Horsens-OB godt ende med et kryds eller med Horsens-sejr, for så er der otte point ned til fynboerne.

I anden runde spiller Randers FC hjemme mod AC Horsens. Med Randers-sejr her og i tilfælde af Randers FC-sejr i første runde er der så minimalt syv point ned til Horsens. Og med derpå fire kampe igen er det ved at ligne noget.

 

Kender udfaldet
Randers FC har den fordel, at man i de første fem gruppespilskampe kender udfaldet af den anden kamp i puljen, idet modstanderne i alle fem tilfælde spiller tidligere end Randers FC. Kun i sidste runde er der kampstart samtidig.

Kampen Horsens-OB i første runde spilles allerede fredag 31. marts 18.00.

I anden runde spilles OB-Esbjerg allerede fredag 7. april.

I tredje runde spilles Esbjerg-Horsens lørdag 15. april.

I fjerde runde spilles Horsens-Esbjerg lørdag den 22. april, mens OB-Horsens i femte runde spilles samme dag som Randers FC hjemme møder Esbjerg fredag 28. april, men først med kampstart i Randers efter sidste fløjt efter kampen i Odense.

I sidste spillerunde er der kampstart mandag 8. maj 19.00 for begge kampe – Esbjerg-OB og Horsens-Randers FC.

Den første hjemmekamp i gruppespillet mod AC Horsens var oprindeligt fastsat til mandag 10. april, men pga et tætpakket program samt den ændrede dato af Randers FC’s DBU Pokal-kvartfinale mod Brøndby IF spilles kampen mod AC Horsens nu fredag 7. april kl. 20.15 på BioNutria Park Randers.

Randers FC-programmet

Søndag 2. april 13.00 Esbjerg fB-Randers FC

Fredag 7. april 20.15 Randers FC-AC Horsens

Torsdag 13. april 18.30 DBU Pokal-kvartfinale Randers FC-Brøndby
Tirsdag 18. april 18.15 OB-Randers FC

Søndag 23. april 13.00 Randers FC-OB
Fredag 28. april 20.15 Randers FC-Esbjerg
Mandag 8. maj 19.00 AC Horsens-Randers FC

Stillingen inden første kamp:

  1. Randers FC 33 p
  2. AC Horsens 29
  3. OB           28
  4. Esbjerg  24

Samarbejdet med sportschefen opsagt
Bestyrelsen i Randers FC har besluttet, at konstellationen med Michael Gravgaard som administrerende direktør og Ole Nielsen som sportschef ikke var den optimale sportslige ledelsesstruktur.

Derfor opsagde Randers FC samarbejdet med Nielsen, hvorefter Gravgaard har overtaget det daglige sportslige ansvar i Randers FC, mens økonomidirektør Henrik Jørgensen har overtaget flere af Gravgaards administrative direktøropgaver.