To socialdemokratiske spidskandidater – borgmesterkandidat Torben Hansen fra Randers og statsministerkandidat Mette Frederiksen – var torsdag eftermiddag på besøg på Regionshospitalet Randers

Mette Frederiksen benyttede lejligheden til at kigge nærmere på et af landets nyeste hospitalsbyggerier, efter hun tidligere på dagen havde været til generalforsamling i Danske Regioner i Århus og ville gerne se en ny akutafdeling som den i Randers samt børneafdeling.
Det nye akutafsnit på Skovlyvej blev indviet i efteråret, og gæsterne kunne tage de topmoderne faciliteter i øjesyn, mens oversygeplejerske Bente Fogh viste rundt.
Torben Hansen var imponeret over forholdene og det engagerede personale.
“Det giver stor tryghed for borgerne i Randers, at vi har så velfungerende en akutafdeling”, siger socialdemokratiets borgmesterkandidat.
“Det nye akutafsnit er også vigtigt for Randers, fordi det viser os, at Region Midtjylland prioriterer vores lokale sygehus højt. Det kan vi bl.a. takke vores lokale regionsrådsmedlemmer for”, siger Torben Hansen med en venlig tanke til partifællen Henrik Gottlieb Hansen, som også deltog i rundvisningen.
Politikerne besøgte også børneafdelingen, hvor ledende overlæge Bent Windelborg Nielsen bl.a. gav lidt indsigt i arbejdet på afdelingen for for tidligt fødte børn.
“Det var meget imponerende at se blandingen af teknologi, der overvåger de meget små børn, og den hjertevarme omsorg fra personalet. Det giver en god hjælp til familier, der står i en svær situation – så vi fik et rigtig godt indtryk af vores lokale børneafdeling”, siger Torben Hansen.