Helsted Fremad indviede klubhusudvidelse – og har nyt projekt klar

Steen Haugaard Fransen, formand i Helsted Fremad IF, er en driftig herre. Når han sætter sig noget for, sker der noget.
Senest bevist, da Helsted Fremad forleden indviede Helsteds udvidede Beboer- og Klubhus.

Det hele startede i 2013, da formand Steen og næstformand Peter Juul Møller i 2013 ferierede ved Gardasøen og snakkede Helsted Fremad, der da netop havde fået anlagt kunstgræsbane.
Der er ikke langt fra tanke til handling i Helsted, så der blev hurtigt tegnet på en serviet, og så kunne man forleden se resultatet: I forbindelse med klublokalet et nyt stort omklædningsrum med plads til to hold. Køkkenområdet er ændret, så der kan laves nyt materialerum samtidig med, at kiosken bliver udvidet.

På første sal har man fået nyt store klublokale og mulighed for at lave mødelokale via en foldedør. Udvendig har man så hængt en fornem terrasse med udsigt over banerne.
Alt i alt 100 kvadratmeter mere og bedre omklædningsforhold og klublokale.

Projektet har kostet to mio.  Godt en halv mio er kommet fra den kommunale breddeidrætspulje, mens Elro Fonden smed en anden halv mio i kassen, og så financierer Helsted Fremad IF selv den sidste mio i projektet. ”En drøm er gået i opfyldelse. Og det er blevet, ligesom vi tegnede på den serviet ved Gardasøen,” sagde formand Fransen ved indvielsen, hvor han specielt takkede Henrik R. Rasmussen, formand for Den selvejende institution Helsted af 2001.

Henrik R. Rasmussen er tidligere ungdomsformand, men holdt pause fra ledergerningen, indtil Steen Haugaard Fransen hentede ham ind igen. ”Han har via sine kvalifikationer og erfaringer fra jobs som bl.a. salgsdirektør, indkøber og konsulent alle forudsætninger. Uden dig var vi kørt døde i projektet. Din indsats har været guld værd,” sagde Fransen til Rasmussen, der blev hentet tilbage i folden, da man manglede et bestyrelsesmedlem til den selvejende institution.

Byggeriet startede for 11 uger og blev færdigt få timer før indvielsen. Og hvad så Helsted Fremad?
”Jo, vi har nyt på vej. Vi løber aldrig tør for projekter. Nu kan der blive tale om at vælte en væg og ændre en lang mellemgang til omklædningsrum. Kan vi få et større rum, ville det være alletiders. Det vil gæsteholdene sikkert også synes om,” sagde Steen Haugaard Fransen.