Socialdemokratiet har netop rundsendt en valgavis, Socialdemokraten Randers. Heri kan man læse at Socialdemokratiets Aage Stenz ikke anser Radio 24syv for at være en objektiv kilde, når denne ”for nyligt, udtalte, at hun ikke havde flere penge end andre plejehjem”, alene fordi den er privatejet (og finansieret af licensmidler).  Samtidig vælger Aage Stenz at stole ”mere på Frederiksberg Kommunes oplysninger” end Radio 24syv. Det underbygger blot de konspirationsteoretiske træk der præger Aage Stenz indlæg, da både Frederiksberg Kommune og Radio 24syvs oplysninger er korrekte. Radio 24 syv skriver blot at plejehjemmets udgifter ikke var højere, sammenlignet med andre plejehjem i Danmark.

Aage Stenz skriver derefter at ”Det er min opfattelse, at den nye borgerlige regering har unævnt hende til ældreminister for at legitimere en sort asocial velfærdspolitik”. Dermed må man forstå, at det altså ikke er fordi Thyra Frank har erfaring som plejehjemsleder gennem flere år, at hun er indsat som ældreminister. Løsningen fra Socialdemokratiet, og dermed forstået den eneste rigtige, er at bruge flere penge på ældreplejen. For i resten af indlægget forsøges Thyra Frank forsøgt stemplet som løgner, af Socialdemokratiets skribent.

For det tredje er det ifølge Socialdemokratiet et problem at Thyra Frank har nedsat et udvalg, til afbureaukratisering og regelforenkling. Der eksistere ifølge socialdemokratiets partiavis, naturligvis intet bureaukrati eller steder, der kan forenkles i ældreplejen, hvorfor ministeren jo er helt galt på den.  

Hvad man kan udlede af indlægget i den socialdemokratiske partiavis er derfor, at privatejede (og licensfinansierede) radiokanaler ikke fortæller sandheden. At den eneste årsag til man har valgt Thyra Frank som minister er fordi hun er en sød ældre kvinde (og ikke fordi hun har erhvervserfaring). At afbureaukratisering ikke kommer ældre til gode (såfremt der findes områder,hvor man kan fjerne regler og frigøre tid til flere varme timer hos personalet), og at Liberal Alliance ikke ønsker det bedste for ældre i Danmark (da vi så blindt havde valgt at følge Socialdemokratiets politik).

Liberal Alliance Randers gå til det kommende kommunalvalg, modsat socialdemokratiet ikke til valg på at hæve skatten i Randers kommune. Vi tror ikke løsningen for ældreplejen, i verdens største offentlige sektor er at bruge flere penge. Tværtimod tror vi løsningen er mere synlig ledelse, flere varme timer og at tiden bruges på omsorg og pleje frem for at udfylde skemaer.

 

Anders Burlund
Spidskandidat Liberal Alliance Randers
Østervold 36, 2.1.
8900 Randers C