Randers FC’s direktør Michael Gravgaard havde fornøjelsen af at overrække en check på 21.672 kr til foreningen Giv Julen Mening. Beløbet er entréindtægten fra pokalkampen mod SønderjyskE

”Vi glæder os over at kunne overrække en check på 21.672 kr. til Giv Julen Mening, der arrangerer en juleaften for udsatte i Randers. Så også en stor tak til dem, som kom og støttede holdet i pokalkampen mod SønderjyskE, og dermed gør det muligt, at vi kan sende disse penge videre. Støtten til Giv Julen Mening falder godt i tråd med Randers FC’s CSR-politik, og vi støttede også dette projekt sidste jul. Julen er hjerternes fest, og Randers FC har et stort hjerte for dem, som har brug for en hjælpende hånd til at få en god juleaften.” udtaler administrerende direktør i Randers FC Michael Gravgaard


Hjælp os med at hjælpe andre
Bestyrelsesmedlem Michael Schlägelberger Jørgensen tog glad imod checken.

”De to sidste år har udsatte kunne få en værdig juleaften med frivillig arbejdskraft, og vi har armene over hovedet, da denne hjælp giver årets juleprojekt en forrygende start”, fortæller Michael Schlägelberger Jørgensen.

”Det er en uvurderlig hjælp, og vi er dybt taknemmelige. Et projekt, hvor vi 24.december holder juleaften for op til 100 gæster, er en stor opgave. Vi har brug for hjælp og vil derfor være taknemmelige for al den støtte vi kan få”, pointerer Michael Schlägelberger Jørgensen.

”Hjælp os med at hjælpe andre og kig gerne forbi Facebook-siden Giv Julen Mening.”

De deltagende borgere kan 24. december nyde en juleaften, hvor der er sørget for hygge, mad, drikke og gaver. Det er målet, at der er 100 deltagere ved arrangementet juleaften 2017.


Stifter blev Årets Folkehjælper 2016
Stifteren af Giv Julen Mening Mads Bjerre Solberg blev i 2016 hædret med en pris fra Dansk Folkehjælp som Årets Folkehjælper. Som uddannet kok står Mads Bjerre Solberg bag teamet i køkkenet, der laver den store julebuffet.

”Vi er meget stolte af prisen. Vores formål er at afholde juleaften for byens udsatte borgere”, fortæller Mads Bjerre Solberg og fortsætter:
”Vi er hverken en politisk eller religiøs forening, men ønsker at hjælpe alle dem, som har svært ved at holde en værdig juleaften.”

 

Fakta:
Giv Julen Mening har arrangeret juleaften i 2015 og 2016. Har været en CVR-registreret forening siden maj 2015. Bestyrelsen består af: formand Mads Bjerre Solberg kasserer Keld Mikkelsen sponsorkontakt Michael Schlägelberger Jørgensen pressekontakt Kim Christiansen Maria Jakobsen Stiane Munkholm Claus Frey