De findes i byen, i naturen, på Nordre Fælled, i Naturpark Randers Fjord og på Randers Naturcenter – de naturglade mennesker, der bruger tid og kræfter på at gøre Randers grønnere. Tirsdag 25. april mødes naturens frivillige på Randers Naturcenter, og alle interesserede er velkomne

Hvis man er glad for naturen i Randers, kan man med rette sende en kærlig tanke til den store gruppe af frivillige, der gør en stor indsats for at give den nære natur et løft. De løser frivillige opgaver som formidling, tilsyn, affaldsindsamling, græsslåning, bidrag til fondsansøgninger, partnerskaber til nye projekter og meget, meget mere.

Tirsdag 25. april er Randers Naturcenter vært for to arrangementer for det grønne korps af frivillige. Om eftermiddagen mellem klokken 15.00 og 17.00 mødes de eksisterende frivillige og erfaringsudveksler over et kaffebord. Fra klokken 18.00 er der fokus på frivillighed på Randers Naturcenter, hvor en gruppe dedikerede naturelskere sørger for at åbne lågerne til naturoplevelser for familier om lørdagen i sommerhalvåret.

“De frivillige på naturcenteret har et fællesskab i interessen for naturen, og de gør en kæmpe forskel for vores borgere,” siger naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm.

Begge arrangementer er åbne for alle interesserede – man skal blot medbringe åbent sind, naturkærlighed og lyst til at samarbejde med andre om at gøre en forskel