Både den Socialdemokratiske Folketingsgruppe med Mette Frederiksen i spidsen og partiets borgmestre/spidskandidater mødes i Randers i august måned

”Jeg er meget, meget glad for, at det er lykkes at få folketingsgruppens sommergruppemøde og borgmestre/spidskandidater til Randers over tre dage i begyndelsen af august” udtaler Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Randers, Torben Hansen og fortsætter

”Det kommer til at sætte sit præg på byen fra 13. -15. august hvor også Randers Ugen finder sted. Det bliver på alle måder festligt”.

”VisitRanders har gjort en kæmpe indsats for at skaffe tilstrækkelige hotelværelser, 130 den ene nat og 100 den anden. Stor tak til dem for et meget ihærdigt og imødekommende samarbejde – og jeg skulle hilse fra vores partikontor og sige det samme”.

”Også tak til Værket, hvor møderne afholdes fra søndag til tirsdag i festugen. Vi skal være i Ridehuset, hvor Værket er klar med alle moderne mødefaciliteter. Så vi har faktisk gode rammer for stormøder og konferencer i Randers”, siger Torben Hansen.

”Sommergruppemødet er vigtigt for Randers, da der kommer journalister fra hele landet og dækker mødet. Endvidere skaber møderne også masser af omsætning i Randers – og får forhåbentlig gjort klart, at Randers også er møde- og konferenceby”.

”Det har været hårdt arbejde at få tingene til at gå op i en højere enhed, og jeg ved, at randrusianerne vil tage godt imod gæsterne. Gæster, der også vil få mulighed for at se på vores festuge”, siger borgmesterkandidaten.

 

Borgmestre/spidskandidater mødes fra 13. – 14. august og Folketingsgruppen holder sommergruppemøde fra 14. – 15. august.