Årets Erhvervsvirksomhed blev kåret på årsmødet i Erhverv Randers onsdag. Virksomheden SR Food vandt efter et uhyre tæt kapløb med Boldsen A/S

Der var fuldt hus, 120 fremmødte medlemmer, da der onsdag blev uddelt den årlige erhvervspris i Randers. Afstemningen foregik mellem fire nominerede virksomheder Sparekassen Kronjylland, ACTEC, SR Foods og Boldsen. Men det blev altså SR Foods, der løb med sejren. Og for første gang foregik afstemningen via sms og stemmeafgivelsen kunne følges tæt på storskærm. Prisen blev modtaget af økonomiansvarlig i SR Foods Pernille Værum.
SR Food blev med baggrund i regnskabet for 2015 kåret til Gazelle for femte år i træk, hvilket kun er sket for 11 virksomheder før.
Firmaet har et stort lokalt engagement og har igennem flere år været synlig som samarbejdspartner hos blandt andet Randers FC.
På mødet onsdag blev der også valgt nye medlemmer til bestyrelsen Valgt blev Frank Hansen, der driver forretningen Ønskebørn – han indtræder i stedet for Margrethe Larsen, der til daglig er HR-direktør i Verdo – hun genopstillede ikke, men skal i stedet være medlem af Dansk Industris regionsbestyrelse. Hun har været medlem i to år.