Filmen “Den bedste mand” er inspireret af virkelige begivenheder og er et drama om en af de mest sensationelle sejre i dansk sportshistorie. Den handler om bokseren Jørgen “Gamle” Hansen. Du kan vinde billetter til forpremieren i Biocity Randers på mandag 5. juni kl. 14.00, hvor også Lene Marie Christensen og instruktør Mikkel Serup er til stede

 

Heldige vindre kan nu komme i biografen helt kvit og frit – i samarbejde med Nordisk Film og Have Kommunikation udlodder Din Avis 2×2 billetter til forpremieren Grundlovsdag.

Filmen “Den bedste mand” en rørende fortælling om en mand, der med ukuelig støtte fra sin kone og gennem venskabet med en ung afrikansk bokser formår at træde ud af sin egen skygge, finde modet til at trodse sine indre dæmoner og blive en levende legende.

”Den bedste mand” er historien om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele. Hans elskede Hanne – manager og kone i ét. Men da Hanne beslutter, at familien Hansen skal lægge hus til promoter Mogens Palles nye afrikanske boksehåb Ayub Kalule, spirer et uventet venskab, og takket været sin nye ven og sparringspartner begynder Jørgen langsomt at genvinde troen på sig selv. Og da han stik mod alle odds tilbydes en EM-titelkamp mod den frygtindgydende englænder Dave ”Boy” Green, der kan redde både karrieren og familiens hjem, må han se sin største fjende i øjnene én gang for alle: En panisk rædsel for at bokse.

 

Ægteparret Hansen
I rollen som Jørgen ’Gamle’ Hansen, som i 1970’erne blev europamester hele ni gange og er en af de mest vindende danske boksere nogensinde, kan publikum opleve Mikkel Boe Følsgaard, mens Lene Maria Christensen spiller Jørgens kone, Hanne. Derudover tæller rollelisten bl.a. Søren Malling i rollen som promoteren Mogens Palle, den engelske skuespiller Arnold Oceng (biografaktuel lige nu med filmen Kærlighed kender ingen grænser) spiller Ayub Kalule, og i det øvrige store persongalleri medvirker bl.a. Benjamin Kitter, Martin Greis, Ari Alexander, Kristian Høgh Jeppesen og Kristian Fjord.
Filmen har biografpremiere 15. juni og er en del af Biografklub Danmarks program.

Alt du skal gøre for at have chancen for at vinde billetter, er at skrive en mail til Pia@dinavis.dk og svare på følgende:

 

Hvor mange gange vandt Jørgen “Gamle” Hansen EM-titlen?

 

Svar med fulde navn skal sendes senest onsdag kl. 12.00 – vinderne får direkte besked på mail.